bente silberg

99 46 19 11

 

Bryting, bøker og mennesker. Bente Silberg er medaljevinner i Gresk-Romersk bryting!

Likevel, når vi spør henne hva som definerer henne, sier hun: BØKER! Hun leser og leser og leser og leser. De som kjenner henne sier at hun driver med alt mulig. Det gjenspeiles i bakgrunnen hennes. Hun har erfaring fra salgsbransjen og som selvstendig næringsdrivende. Hun er personlig trener og kostholdsrådgiver. Hun har bachelor i sosiologi og jus fra Høyskolen i Vestfold i tillegg til veiledning og coaching fra høyskolen i Oslo/Akershus.

Bente har også jobbet med trading. – Jeg har jobbet med mye rart, sier Bente. – Alt fra telefonsalg, vært Toastmaster, jordbærplukker, tannlegesekretær, ufaglært nattevakt på et aldershjem og kaféarbeider på Bastø Fosen. Utdanning tok jeg parallelt med disse jobbene. – Den varierte bakgrunnen henger sammen med livserfaring og utfordringer av ulik hardhetsgrad. Det førte til at jeg jobbet og studerte samtidig, både for å overleve som aleneforelder og for å utvikle meg selv.

I 2013 var jeg tøff nok til å gå min egen vei: Jeg spurte Skagen Kompetanse om de hadde en åpning for min kompetanse, noe de hadde. Hun forteller at hun har flere roller i Skagen Kompetanse: Rådgiver, Coach, kursleder i motivasjon og kommunikasjon, salgs- og servicearbeid. Hvorfor driver du med dette her, Bente? – Det er menneskene. Det å bidra til vekst, utvikling og læring, engasjerer og inspirere meg. Det gjør at jobben føles betydningsfull!

I ungdomsårene drev Bente med bryting. – Jeg var lynrask og god på flyvende mare, smidighetsbelte og koblingsgrep. I 1984 vant jeg Kolbotn-cup i min vektklasse. Jeg drev også med konkurransedans i klassisk og latin, men det ble syltynt med pallplasseringer. I dag er brytingen lagt på hylla til fordel for helårsbading i sjøen, mosjonsløp, styrketrening, meditasjon, yoga, sykling og selvsagt lesing. – Ja, jeg er en skikkelig lesehest!

Utdanning Arbeidserfaring
Høyskolen i Vestfold Bachelor, sosiologi og jus Skagen Kompetanse AS Seniorkonsulent
Høyskolen i Akershus Veiledning og coaching Jobblink AS Jobbkonsulent
Possibilities AS Kostholds- og livsstilsveileder Panalpina AS Logistikk koordinator
Universitetet i Oslo Privatrett grunnfag Gym 24 AS Veileder
BI Vestfold Forbrukeratferd Cenger Norge AS Salgskonsulent
Høyskolen i Vestfold Sosiologi grunnfag og mellomfag Elite Marketing AS Salgskonsulent
Liv & Lyst Kursinstruktør
Fellesdata AS Markedskonsulent