eirik stenersen

95 85 33 38

 

– Det gir meg et kick å hjelpe mennesker videre

Engasjement, kick og kreativitet Eirik er nordlending, en sterkt engasjert nordlending fra Målselv i Troms. Han har hund. En valp som han forsøker å rettlede videre i livet. Akkurat slik Eirik alltid har gjort: Hjulpet andre.

Han gikk lærerskolen, og havnet straks i arbeid med dem som ikke trivdes så godt på skolen. – Da var jeg solgt, sier Eirik. Det ble klokkeklart at han ville bli spesialpedagog.

Eirik jobbet i spesialskoler og i institusjoner. Han har jobbet med konfliktløsning og foreldreveiledning. Han har jobbet med rådgivning innen rusavhengighet. Eirik endte etterhvert i Stockholm der han var pedagogisk leder for barn som ikke klarte å tilpasse seg den vanlige skolen.
 – Vi jobbet med fokus på selvbilde og motivasjon, med mål om å like seg selv som god nok, og som en av alle andre. Dette fokuset ble en suksessfaktor for barna og vår metodikk, - sier han.

Via jobben i Sverige kom han tilbake til Norge og bosatte seg i Vestfold. Her ble han kollega med Jan Ivar Simonsen. De jobbet sammen i tre måneder før Jan Ivar startet for seg selv og Eirik fulgte etter.

– Hvorfor driver du med dette?
– Kicket jeg får av å hjelpe folk - det inspirerer og motiverer meg! Jeg har trua på at vi kan hjelpe hvem som helst! Helt alvorlig: Hvem som helst! Du må få folk til å tro på seg selv, og at arbeidet de utfører er GODT NOK!

Jeg liker å hele tiden se etter nye metoder for læring og utvikling. Den faglige nysgjerrigheten vi har her i Skagen Kompetanse trigger meg. Vi tilpasser våre metoder til det enkelte menneske eller den enkelte bedrift. Vi er ikke låst til én metodikk, men oppdaterer oss hele tiden, og bruker deler av mange forskjellige metoder i vårt arbeid. I Skagen Kompetanse har vi en flat struktur, noe som ikke setter begrensninger for kreativitet. Tvert imot!

Utdanning Arbeidserfaring
Tenkende skoler Norge Sertifisert instruktør Skagen Kompetanse AS Partner og seniorrådgiver
LENT AS Prosessledelse Jobblink AS Partner, avdelingsleder og jobbkonsulent
Helsedirektoratet Grunnkurs teamleder IPS Vestfold Yrkesavklaring, Tønsberg AB-konsulent
Dale Carnegie, Oslo Kommunikasjon og lederskap Sollentuna kommune, Stockholm Pedagogisk leder
NTNU Profråd-sertifisering Stiftelsen Hvasser, Tønsberg Pedagogisk ansvarlig
Sareptas Løftmetodikk SMI-skolen, Tønsberg Spesialpedagog
Vestfold fylkeskommune Konflikthåndtering Fylkeskommunalt kollektiv for rusmisbrukere, Tromsø Rådgiver
Tromsø lærerhøgskole Spesialpedgogikk Berglund skole og behandlingshjem, Tromsø Spesialpedagog
Tromsø lærerhøgskole Grunnfag idrett
Tromsø lærerhøgskole Allmennlærerutdanning
Send e-post