øyvind hauger

 

41 69 67 06

–”Trives i spillergruppa hvor han kan få brukt for sine sterke sider”

Øyvind Hauger var en aktiv basketballspiller. Han jobbet som polititjenestemann i Oslo i mange år, men hadde så lyst til å gjøre noe annet. Han ble fysioterapeut og begynte som bedriftsfysioterapeut i Akershus.. Han og kona bestemte seg for å flytte fra Oslo til Vestfold da de fikk barn. Øyvind fikk seg jobb som fysioterapeut på Vestfold Yrkesavklaring, og jobbet der en stund før han møtte Jan Ivar Simonsen som startet Jobblink. Det var egentlig tilfeldig at han havnet i Skagen Kompetanse/Jobblink, mener Øyvind. Tilfeldig eller ikke: Nå har det blitt 13 år i bedriften!

– Da jeg startet i Jobblink/Skagen Kompetanse, fikk jeg bruk for den varierte erfaringen jeg hadde. Det å bruke flere sider av meg selv trives jeg med og motiveres av å kunne bidra i bedriften til å løse ulike oppgaver.

Hvordan opplever du å jobbe i Skagen?

– Vi er som et basketlag her i Skagen: Spillergruppa består av mange forskjellige spillertyper, med forskjellige kvaliteter. Ved å utnytte den samlede styrken i laget vinner vi mange kamper og løser mange utfordringer. I Skagen Kompetanse trives vi godt med hverandre. Vi skaper vår egen arbeidsplass gjennom resultatene vi leverer.

Når Øyvind ikke jobber, er han gift familiefar med to unger. – Rekreasjon for meg er å ikke ha noen planer. Gjøre ting på sparket. En målsetting har han imidlertidig hvert år og det er å være med på Gråtassen triathon i Kodal 1. lørdag i august. Det gir meg motivasjon til å trene variert, men basketballen, den er lagt helt på hylla, sier Øyvind.

Utdanning Arbeidserfaring
Høgskolen i Sogn og fjordane Personalledelse Skagen Kompetanse AS Partner og daglig leder
Høgskolen i Akershus Miljørettet helsevern Jobblink AS Partner og daglig leder
Høgskolen i Oslo Fysioterapiutdanning Jobblink AS Jobbkonsulent
Politiskolen i Oslo Politiutdanning Vestfold yrkesavklaring Fysioterapeut/avdelingsleder
Nes HMS-senter Bedriftsfysioterapeut
Sykehuset i Vestfold Fysioterapeut
Nes kommune, Akershus Fysioterapeut
Oslo politikammer Polititjenestemann
Send e-post