ronny sølversen

90 20 70 26

Ronny er glad i droner, Mercedes-Benz- og mennesker

Med bakgrunn fra informatikk og regnskap, kan det kanskje virke litt rart at Ronny jobber med mennesker? Men når alt kommer til alt, får han mye ut av å møte og hjelpe folk.

 Kandata, Ronnys forrige arbeidsgiver, leide lokaler i samme bygården som Skagen Kompetanse holder til. Da dette arbeidsforholdet ble avsluttet, ble han spurt av gutta i Skagen Kompetanse om han ville være med på laget. Han sa ja. Ronny har data- og økonomibakgrunn. Han er bedriftsøkonom og datautdannet fra Høyskolen i Østfold.

Han holder kurs i personlig økonomi, budsjett, regnskap, data, m.m. – Eller hva man kan gjøre med inkasso og hvordan det funker, sier han. – Folk er flinke til å komme med spørsmål og tilbakemeldinger, vi får alltid til en dialog. Han synes selv at det er rart at han liker å jobbe med mennesker: – Men når man får en relasjon til folk, føler jeg veldig fort at det betyr noe, at det var kult å snakke med det mennesket. Så har man også de tilfellene der alt sitter. Der man føler at man snur hele livet til en annen person. Det kan man leve lenge på. Det er en stor del av grunnen til å jobbe med dette! sier han. Når du holder kurs og veileder folk, hvordan tenker du? – Vi jobber med hvordan man kan omstille seg økonomisk så man ikke handler over evne.

Utdanning Arbeidserfaring
Høgskolen i Østfold Informatikk 3-årig Jobblink AS Økonomisk rådgiver
BI Sandefjord Bedriftsøkonom Folkeuniversitetet Undervisning økonomi og IKT
Kandata AS Kursinstruktør
Objectsoft AS Systemutvikler
Send e-post