tina ramøy åkvik

93 05 50 84

Det er egentlig et mysterium hvorfor Tina er en (over)ivrig fisker.

Kanskje var det et år på loffen i USA som var roten til dette, mest sannsynlig er det faren hennes, en aktiv fisker, som fikk Tina å sitte timevis og vente på fisk - time etter time. Det forklarer i tilfelle også interessen for sjøen; om det er i kajakk, i skjærgårdsjeepen eller i 14-foteren på vinteren.

Etter videregående gikk hun Kjøpmannsinstituttet og ble butikksjef på Slako. Hun startet på sykepleierstudiet, og flyttet rett etter dette til USA, og bodde der et års tid blant Vermonterne. Da hun kom hjem startet hun å jobbe som sykepleier, og jobbet som dette i 15 år i alle ulike kategorier. Tina jobbet også i en naturbarnehage i flere år, men så fikk en av «mammaene» headhuntet henne til Skagen Kompetanse.

Tina har tatt masse etterutdanning: To år med coaching på Høgskolen, sosialpedagogikk og relasjonsledelse. –Etter at jeg ble voksen ville jeg gjøre noe helt annet, men jeg hadde aldri troen på at jeg kunne undervise. Heldigvis kom jeg meg ut av den bobla. Jeg fikk troen på at jeg hadde lært noe i løpet av livet som andre kunne ha bruk for, sier hun.

Tina forteller at hun har flere roller i Skagen Kompetanse: Rådgiver, coach, kursleder i motivasjon og kommunikasjon. – Det er allsidigheten og alle menneskene jeg møter i og på jobb, som gjør at jeg gleder meg til jobb hver eneste dag. PS. Hvorfor Tina bruker så mye tid på fiske skyldes at hun praktisk talt vokste opp på Torgersøya, og fisket ustanselig med faren i oppveksten.

Utdanning Arbeidserfaring
Spurkelandinstituttet Relasjonsledelse Skagen Kompetanse AS Seniorrådgiver/foredragsholder
Høyskolen i Oslo og Akershus Veiledning og coaching Jobblink AS Jobbkonsulent
Høyskolen i Telemark Sosialpedagogikk Barnas Hage Sykepleier/fagarbeider
Vestfold Sykepleierskole Sykepleie Nøtterøy kommune og Vestfold fylkeskommune Diverse sykepleiestillinger
Slako AS Butikksjef
Send e-post