Teamutvikling

Kurset gjennomføres som digitalt klasseromskurs gjennom plattformene, Teams eller Zoom. Mye av opplæringen baserer seg på en aktiv deltakelse fra deltakerne – med oppgaver som har til hensikt å utvikle teamet/gruppen. Deltakerne vil ha behov for å være samlet i samme rom i perioder, samtidig med mulighet for å benytte tilhørende rom for gruppearbeid. Maks gruppestørrelse er 15 stk. men kan med fordel ha et mindre antall gruppemedlemmer.

Hvert program består av 6 opplæringsmoduler – der hver modul har 2-3 timers varighet litt avhengig av modulens innhold. Innholdet i modulene er forsknings– og erfaringsbasert med en tydelig forankring i ledelse– og organisasjonspsykologien.

Faglitteraturen som ligger til grunn for opplæringen vil bla. være Effektive ledergrupper av Henning Bang og Thomas Midelfart – Psykologi i organisasjon og ledelse, Kaufmann, G. & Kaufmann, The fearless organization, Amy C. Edmondson, og Samspill og ledelse, Paul Moxnes.

Gjennomføringstid

Opplæringsprogrammet består av 6 moduler – hver modul har 2-3 timers varighet litt avhengig av modulens innhold.

Gjennomføringsmåte

Hele kurset gjennomføres på web via nettleser. Deltaker vil ha full tilgang til faglærer for spørsmål underveis, og kan også møte i digitalt klasserom ved angitt tidspunkt, hver uke.

Kursholder

Fagansvarlig og kursholder for dette kurset er utdannet innen organisasjonspsykologi og ledelse (master) og har over har 20 års undervisningserfaring innenfor disse fagområdene. Oppdragsgivere
har vært offentlig og privat næringsliv.

Gjennomføringstidspunkt

Dette kurset er ikke avhengig av et konkret gjennomføringstidspunkt, men vil være tilgjengelig når kunden ønsker det.

Sertifisering

Deltakerne vil ved gjennomført og bestått kurs få tilsendt kompetansebevis i posten.

Prisen på kurset er kr 7.900 pr. deltaker. 20 % rabatt ved 10 deltakere eller fler..

Kursbestilling

  • Kontaktperson

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *