Personvernerklæring

Vi tar informasjonssikkerhet seriøst. Skagen kompetanse AS følger alle gjeldende forskrifter for behandling av kundeopplysninger. Denne personvernerklæringen forteller om hvordan Skagen kompetanse AS samler inn og håndterer data om deg. Du skal kunne føle deg trygg når du besøker våre nettsider og registrerer deg på våre kurs.

Skagen kompetanse AS, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). Grunnlaget for innsamling av informasjonen er kjøp av tjeneste (ved kurspåmelding) og samtykke (ved påmelding til nyhetsbrev). Dette for at vi kan levere deg den tjenesten/kurset du etterspør.

Personvernet skal beskytte mot misbruk av personopplysninger. Behandling av personopplysninger er regulert i personopplysningsloven. Denne loven skal verne om privatlivet og sørge for tilstrekkelig kvalitet på personopplysninger. For mer informasjon om personvern, se www.datatilsynet.no .

Erklæringen om vår personvernpolicy gir deg informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi behandler de opplysningene og hvilke opplysninger vi lagrer. Erklæringen er gjeldende for besøk på våre nettsider eller om noen kontakter oss på annet vis for å bestille kurs (e-post, telefon osv).

Hvem vi er

Skagen Kompetanse AS (org. nr.: 915353584).
Postadresse: Postboks 2075, 3103 Tønsberg
Besøksadresse: Munkegata 3, 3112 Tønsberg
Daglig leder: Jan Ivar Simonsen, tlf. 90 99 64 37.
E-post: post@skagenkompetanse.no
Nettstedsadresse er: https://skagenkompetanse.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Skagen kompetanse AS bruker et LMS-system (learning managment system) for registrering og håndtering av våre kursdeltakere. I forbindelse med LMS-systemet kan følgende informasjon om deg lagres ved opprettelse av konto:

Ved bruk av systemet lagres også kursinformasjon som:

Vi bruker denne informasjonen til formål, for eksempel, til:

Hvem vi deler dine opplysninger med

Informasjonen vi har lagret sendes ikke under noen omstendigheter ut til andre nettsteder/andre leverandører, og blir kun lagret for å kunne gjennomføre kundeforholdet med deg. Offentlige myndigheter kan i forbindelse med kontroll og statistikkbehov, kreve innsyn.

Nyhetsbrev

Når du melder deg på epostlisten for å motta nyhetsbrev fra Skagen kompetanse, samler vi kun inn epostadressen din, og denne vil kun benyttes til utsendelse av våre nyhetsbrev. Epostadressen din blir ikke gitt videre til noen tredjepart, og du kan når som helst melde deg av denne listen.

Dine rettigheter

Du som kunde til enhver tid har tilgang til og muligheten til å endre dine personopplysninger. For oss betyr dette at dine personopplysninger blir korrekte og fullstendige slik at vi hele tiden kan yte deg best mulig service. For deg betyr det at du til enhver tid har oversikt over hva vi har lagret.

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Ønsker du å endre eller få innsyn i informasjon vi har registrert, kan du gjøre dette ved å ta kontakt med Skagen kompetanse ved å sende en e-post til post@skagenkompetanse.no.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler, såkalte cookies, på våre nettsider. Les mer om vår cookies-erklæring her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.