Etablerer seg på Finnsnes

Jobblink AS, med datterselskap Skagen Kompetanse AS, har åpnet nytt avdelingskontor på Finnsnes. Fra tidligere har selskapet kontor på Bardufoss, men styrker nå sin tilstedeværelse i Midt-Troms med åpning av kontoret på Finnsnes. 

Jobblink AS driver tiltaksarbeid gjennom NAV, mens Skagen Kompetanse er kurstilbyder innen en rekke bedriftsinterne kurs, samt enkeltstående kurs tilgjengelig for enhver interesserte. 

Vi holder til i Apotekergården i Storgata på Finnsnes. I forbindelse med en større satsing i nord, har vi også ansatt Linda Mari Ødegård som seniorrådgiver i Skagen Kompetanse. Hun skal følge opp bedrifter i forbindelse med våre kurs, samt bidra inn i tiltaksarbeidet. Det er nå tre ansatte i Troms; Gro Elise Lamark, Frank Myrvoll og Linda Mari Ødegård.

“Når vi skulle utvide i nord, så vi på Finnsnes som et naturlig alternativ, spesielt med tanke på nærhet til et større næringsliv og som et knutepunkt mot både Tromsø og Harstad”, forteller daglig leder Jan Ivar Simonsen. “Vi er veldig fornøyde med våre nye lokaler i Apotekergården, som gir oss rom for utvikling fremover. Jeg er spesielt fornøyd med det teamet vi har klart å bygge opp i Midt-Troms som har god kjennskap til næringslivet, tiltaksarbeid og med et bredt nettverk i hele regionen”. 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *