Barnehagekortet 2020 – siste samling

9. desember hadde vi siste samling hos Marsvegen barnehage i Tromsø. Temaet for samlingen denne gangen var oppsummering og avslutning, gruppearbeid og utdeling av kompetansebevis. Alle deltakerne på kurset har gjennomført et 40-timers kurs og får et skriftlig kompetansebevis som viser de viktigste temaene som er gjennomgått i kurset.

Vi har vært heldige som har fått følge denne fantastiske gjengen siden september! De har vært motiverte, engasjerte, nysgjerrige og deltakende hele veien. De har levert inn innsendingsoppgaver, bidratt med evalueringer og kommet med konkrete tilbakemeldinger til oss som gjør at vi kan tilpasse og justere neste års kurs slik at det blir enda bedre. Vi har fått tilbakemeldinger om at dette er et nyttig kurs for ansatte i barnehage. Det er enkelt og gjennomførbart i praksis, men samtidig utfordrende nok til at det bidrar til nye refleksjoner og en endring av praksis der det er nødvendig. Vi håper vi har klart å engasjere og inspirere underveis, og bidra med nye tanker og andre perspektiver. Vi har hatt det så gøy! De ansatte i Marsvegen er en dyktig, engasjert og faglig sterk gruppe som har gjort jobben vår meningsfull og artig. Barna i Marsvegen er heldige som møter disse varme menneskene hver dag.

kurs 1

Samlingene våre er varierte og inneholder både individuell jobbing, gruppearbeid, aksjonslæring, lek, felles refleksjoner, diskusjoner og deling av kompetanse og erfaring. Denne gangen fikk de også utfordre seg selv og hverandre på å gi hverandre styrker i øvelsen “jeg synes du er god på…..” Dette ser vi at vi kan blir enda bedre på å bruke i hverdagen. Når andre ser og sier høyt hva de synes vi er gode på skjer det noe i oss.

kompetansebevis

Vi tror på at det er slik vi utvikler oss og blir bedre. Vi jobber sammen om å løfte hverandre, har fokus på styrker og hva akkurat DU kan bidra med i arbeidet med barn. Det akkurat DU kan og det du er god på er det vi vil ha frem. På den måten blir vi styrket i troen på at vi er viktige for fellesskapet på arbeidsplassen, og vi er viktige for barna. Det er faktisk ingen andre som er akkurat slik som deg!

Tusen takk for oss!

Sk6 gjeldende versjon
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *