Helsefag – helsekortet – lederskap og medarbeiderskap

Julen nærmer seg med stormskritt, og vi legger bak oss et år som vel ingen kunne se for oss. Med mange utfordringer og usikkerhet. Som arbeidsgiver der ute har det vært en stor jobb å tenke gjennom risikoen og planlegge tiltak hvis de ansatte kan komme i kontakt med smittede på arbeidsplassen eller selv utgjøre en smittefare. Men på tross av dette har vi møtt mange positive arbeidsgivere og ansatte for å få gjennomført samlinger som helsefag, helsekortet, ledersamlinger, medarbeidersamlinger på andre måter. De har vært motiverte, engasjerte, nysgjerrige og deltakende hele veien.

Vi som konsulenter som driver med ulike former for utviklingsarbeid/opplæring ble «tvunget» over til Teams og Zoom og andre arenaer for å kunne møtes på en annen måte enn ansikt til ansikt. Dette har vært de positive konsekvensene av covid19 som slo ned over oss som «lyn» fra klar himmel, at digitale verktøy har fungert.

Årets slutt er verken en slutt eller en begynnelse, men en fortsettelse, med all den visdom som erfaring kan fylle oss med.

Sundial of the Season (1964)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *