Våre prosessledere

I vårt nyeste lederkurs treffer du både Jan Ivar Simonsen og Bente Silberg Wiik. Begge har lang erfaring i kursing av ledere.

Jan Ivar Simonsen er eier og daglig leder av Skagen kompetanse AS, og har over 20 års ledererfaring. Han er masterutdannet innen ledelse og organisasjonspsykologi, og har lang erfaring med lederskapsutvikling i både offentlige- og private organisasjoner, og på ulike ledernivåer.

Jan Ivar jobber med hele verdikjeden i en organisasjon. Fra arbeid med enkeltindividet gjennom lederskap- og medarbeiderskapsutvikling, til effektivisering og styrking av ledergrupper, til områder som berører større deler av organisasjonen, eksempelvis som prosessleder ved større endringsprosesser. Han er veritas-godkjent innenfor de mest anerkjente, evne, – ferdighet- og personlighetstestene for bruk i organisasjonsutviklingen.

Jan Ivar har et særlig engasjement for hvordan menneskelige ressurser kan styrkes og utvikles til å bli organisasjoners fremste konkurransefortrinn.

Bente Silberg Wiik jobber med coaching og kursledelse i Skagen kompetanse. Hun har en utdannelse innenfor sosiologi, forbrukeradferd, privatrett, veiledning, relasjonsledelse og coaching. I tillegg til Coaching og undervisning i relasjonsledelse og Talentoverslagsmodellen (Kjernekvadranten), organisasjon og ledelse, har hun lederutdanning i Dialogiske ferdigheter fra Flux forlag.

Bente har lang erfaring med å jobbe med både mellomledere og medarbeidere i offentlig og privat sektor og etablerer raskt tillit, og har en engasjerende og inspirerende kurslederstil. Bente brenner særlig for å styrke de ansatte og bidra med forskningsbaserte verktøy som skaper en bærekraftig og psykologisk trygg arbeidskultur.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *