Velkommen til Anka!

I august startet Anka Sørhaug å jobbe hos oss i Skagen Kompetanse. Hun har jobbet med norskkurs for voksne siden 2015, og har en spennende og variert bakgrunn. Hun har norsk som andrespråk fra UIO og er samfunnsfagslærer med bachelor og master fra UIA. Anka jobber også i K2, noe hun har gjort siden 2018. Hun har jobbet med opplæring i norsk innenfor yrkesgrupper som renhold, yrkessjåfører, taxisjåfører, arkitekter, kokk og servitører. 

Anka har tatt 30 stp i voksenpedagogikk og enkeltemner på masternivå innenfor menneskerettigheter og flerkulturalitet. Hun har studert og reist i land som Indonesia, Etiopia, Brasil, Sri Lanka, Eritrea og Libanon. På fritiden trener hun galopphester, bor på Vear og har to barn på 9 og 13 år.  

Hva er målet ditt i Skagen?

“Jeg brenner for å få flere voksne innvandrere ut i arbeidslivet og bidra til at deltakerne skal få en tryggere og mer varig tilknytning til arbeidslivet og øke deres muligheter for fast jobb. Ved å øke kompetansen både språklig og faglig, øker også deltakernes muligheter i arbeidslivet. “ 

Vi ønsker Anka velkommen i teamet vårt! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *