Fornøyde kunder gir god motivasjon! 

I Skagen kompetanse er vi veldig stolte av kursene våre og setter stor ære i at de skal holde et godt faglig nivå. Ekstra stolte blir vi når vi får tilbakemelding fra fornøyde ledere, slik som fra Barbro Johansen i Norlandia Marsveien barnehage i Tromsø! 

De ansatte har hatt godt utbytte av barnehagekortet. Som daglig leder ser jeg at de pedagogiske medarbeiderne i Norlandia Marsvegen barnehage har hatt faglig læring i løpet av kurset. Dette vises både i de faglige diskusjonene blant personalet, i planlegging og i gjennomføringen. Jeg opplever å få mer faglige spørsmål etter at de har tatt e-læringa, og det har gitt stor faglig utvikling hos personalet. Takk for at vi i Norlandia Marsvegen barnehagen har fått denne muligheta til kompetanseheving hos personalet. 

Jeg er også glad for at 2 av mine ansatte nå skal ta fagbrevet etter at de har gjennomført e-læringa Barnehagekortet. Kompetanse er viktig, og jeg heier på det. E-læringa har derfor gitt mersmak til kompetanseutvikling. I tillegg synes jeg det er flott at Barnehagekortet retter seg mot den gruppa av de ansatte som det er flest av i barnehagen, assistentene”.  

Daglig leder i Norlandia Marsvegen barnehage, Barbro Johansen. 

Barnehagekortet er et av kompetansekortene i SK6®+, utarbeidet med utgangspunkt i kompetansemålene til videregående opplæring. Kurset vil gi deg formell kompetanse innenfor de viktigste kjerneområdene i barnehagen. 

Vil du høre mer om Barnehagekortet, kontakt kursleder Christine Løvnæseth Eriksen på telefon 47654561, eller på mail: christine@skagenkompetanse.no  

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *