Kurs i ledelsesutvikling

Denne høsten startet Bente ledelsesutviklingskurs for sone- og avdelingsledere ved Sentralsykehuset i Vestfold, Horten Kommune og Færder kommune.

Hun forteller: «Denne høsten gjenoppstartet vi Ledelsesutviklingskurs for sone- og avdelingsledere ved Sentralsykehuset i Vestfold,  Drift- og Eiendomsenheten ved Horten Kommune, samt Færder Kommune.

Kursinnholdet består av teori og praktiske oppgaver i ledelseskommunikasjon med trening i å løse ledelsesdilemmaer, trening i Talentoverslag-modellen ( Kjernekvadranten), trening i Konflikthåndtering og deltagelse i Reflekterende Team. Emnene utvikler lederne og skaper bevisstgjøring og refleksjon som styrker ledergruppa og den enkelte leder. Evaluering fra deltagerne er at de opplever å bli tryggere i utøvelsen av lederrollen, samt styrket i egen selvledelse.»

Vi får gode tilbakemeldinger på at Bente er en engasjert, kunnskapsrik og motiverende kursholder. Hun er opptatt av å gi deltakerne nyttig og relevant kunnskap de kan bruke i sitt virke og skape rom for refleksjon som gjør at man blir en bedre leder. Høres dette ut som noe du kan ønske for din bedrift eller organisasjon? Ta gjerne kontakt med oss for en liten prat!

Les ikke for å sluke, men for å se hva du kan bruke

Henrik Ibsen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *