Lians Tromsø til tjeneste!

Lians Caravan & Fritid AS er en av Norges største caravanforhandlere og forhandler av kjente campingvogn- og bobilmerker av høy kvalitet. I mer enn 30 år de hatt verksted for caravan og deres bilverksted er i dag spesialisert på Fiat. Hovedkontoret er på Andslimoen i Målselv kommune, men i mai 2019 åpnet de også en filial i Tromsø, nærmere bestemt i Tromsdalen.  

I Tromsø er de for tiden 10 ansatte. Alle med en lidenskap for camping – som også er slogan for bedriften – we love camping! Her selger de blant annet både Kabe og Adria, samt at de har en butikk med godt utvalg av tilbehør og campingutstyr – alt hva et campinghjerte måtte begjære.  

Gjengen i Tromsø deltar for tiden på salg og servicekurs hos oss. Vi har hatt første samling som ble en flott opplevelse. Lians har satt seg høye mål når det kommer til salg og service. De skriver på sine hjemmesider at; “Vi ønsker alle våre kunder det aller beste, og vi har evner og vilje til å oppfylle de fleste ønsker. Vårt mål er at våre kunder skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom å yte en glad og kunnskapsrik service”.  Dette stiller store krav til de ansatte og vi skal hjelpe dem oppfylle disse kravene. Vi går en spennende tid i møte og vi gleder oss til å treffe de ansatte igjen på neste samling. Vi er sikre på at gjengen ved Lians Tromsø kommer til å levere! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *