Tjeldsundbrua i vær og vind!

Skagen kompetanse er så heldige å ha Tjeldsundbrua Hotel som en av våre samarbeidspartnere. Vi har vært på besøk og fått kjent litt på hva plassen har å by på, både av service, mat og ruskevær!

En utfordrende værperiode i nord gjorde at vi var usikre på om vi i det hele tatt kom oss avgårde. Fra kontoret på Finnsnes til Tjeldsundbrua, måtte vi over Gratangsfjellet, som er beryktet på vinterstid. Vi passerte ikke mindre enn 3 trailere som hadde trøbbel i snøværet, men kom oss trygt fram.

Etter en god velkomst og innsjekking på hotellet, ble det etter hvert middag i restauranten. Tjeldsundbrua satser mye på tradisjonsrike hjemmelagde middagsretter og andre populære retter. De benytter seg av de beste råvarer og forteller at de har et fokus på tradisjonsretter laget av lokale og regionale råvarer. Vi observerer at de også har mer kjappe veikroalternativer for de som har det litt travelt, som burger og løvsteik.

Som de sier selv;

Alt tilberedt med samme tanke: å gi deg som gjest en førsteklasses matopplevelse.

De ansatte på Tjeldsundbrua er en miks av nye og gamle kolleger. Mange har vært der lenge og har lang erfaring innen bransjen. På våre kurs blir dette en spennende sammensetning; de med mye erfaring koblet opp mot de som er nye i bransjen. Sjefen sjøl, Kjell, har lang fartstid og gleder seg over å høre de ansatte utveksle erfaringer og jobbe sammen mot et enda bedre tilbud for sine gjester. Han forteller om en etablering som har holdt det gående i flere tiår og som nå står foran nye spennende tider. Kjøkken og restaurantdel skal bygges ut og hotelldelen oppgraderes, de gjør seg klare til mange nye år. Beliggenhet sentralt mellom byene Harstad og Narvik, samt Lofoten og Vesterålen, gjør at Tjeldsundbrua er et naturlig stoppested for mange reisende.

En sporty gjeng på Tjeldsundbrua tok gjerne turen ut for å posere for fotografen, selv om snøen lavet ned! En flott gjennomført kursdag, med mye engasjement om viktige tema innen salg og service.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *