Er du pensjonert norsklærer?

Har du en lidenskap for undervisning og ønsker å fortsette å bidra til samfunnet, selv etter pensjonering? Vi har behov for engasjerte norsklærere til våre kurs for voksne minoritetsspråklige. Ved å bli en del av vårt team kan du dele din kunnskap og erfaring samtidig som du hjelper voksne med å forbedre sine språkkunnskaper og integrere seg bedre i det norske samfunnet.

Om oss

Vi tilbyr blant annet norskkurs for voksne minoritetsspråklige i Tønsberg og omegn. Våre kurs kan være en del av ulike prosjekter som IMDi-prosjekter og Kompetansepluss-prosjekter, hvor målet er å styrke deltakernes språkkunnskaper for å øke deres muligheter i arbeidslivet og samfunnet.

Hva vi ser etter

Vi søker pensjonerte norsklærere som ønsker å undervise noen timer i uken. Undervisningen vil foregå enten i våre lokaler i Tønsberg eller hos ulike virksomheter i området. Vi ser etter deg som:

  • Har erfaring med å undervise voksne.
  • Har gjerne utdanning i “norsk som andrespråk”.
  • Er engasjert og motiverende.
  • Ønsker å bidra til at voksne minoritetsspråklige får bedre norskkunnskaper og økt selvtillit i det norske språket.

Hvorfor bli med oss?

Å undervise hos oss gir deg en meningsfull mulighet til å fortsette å bruke dine ferdigheter og erfaringer til å gjøre en forskjell i andres liv. Du vil få muligheten til å jobbe med motiverte voksne elever som ønsker å lære og utvikle seg.

Praktisk informasjon
Sted: Tønsberg og omegn.
Type kurs: IMDi-prosjekter, Kompetansepluss-prosjekter og andre kurs for voksne minoritetsspråklige.
Omfang: Noen timer i uken, med fleksibilitet for å tilpasse din timeplan.

Kontakt oss

Hvis du er interessert i å bli en del av vårt team, eller har spørsmål om stillingen, vennligst kontakt oss. Vi ser frem til å høre fra deg og håper du vil være med på å styrke språkkunnskapene til voksne minoritetsspråklige i vår region.

Bli med oss i arbeidet med å gjøre en forskjell!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *