Vårt nye praksisrom!

Hos Skagen Kompetanse forplikter vi oss til å tilby kvalitetsopplæring som utruster våre kursdeltakere med teoretiske og praktiske ferdigheter for en karriere innenfor arbeid i helsesektoren. Det er med stor begeistring vi nå har tatt i bruk vår nye praksisavdeling i Tønsberg, en utvikling gjort mulig gjennom den generøse støtten fra Nygård Bo- og behandlingssenter.

Vår praksisavdeling, er satt opp spesielt for vårt pleiemedarbeiderkurs rettet mot ukrainere. I dette rommet får våre kursdeltakere sjansen til å praktisere og perfeksjonere sine ferdigheter. Dette bildet, som vi stolt deler i vår blogg, viser noen av våre ivrige kursdeltakere sammen med lærer Tina Ramøy Åkvik, som får gleden av å bruke det utlånte utstyret fra Nygård Bo- og behandlingssenter.

Takket være Nygård Bo- og behandlingssenter, har vi kunnet skape et realistisk og funksjonelt miljø hvor våre kursdeltakere kan lære og vokse. Utlånet av essensielt utstyr har vært kritisk for å sikre at vår praksisavdeling er utstyrt til å tilby en hands-on læringsopplevelse som speiler den virkelige arbeidshverdagen de vil møte.

Tusen takk fra alle oss i Skagen Kompetanse for å gjøre denne milepælen mulig.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *