Suksess med lederutvikling

“Selv om jeg har vært leder i mange år, har jeg kjent på behovet for å utvikle mine lederferdigheter, så når vi kom over dette lederutviklingsprogrammet, var jeg ikke tvil om at jeg skulle delta, samtidig som jeg også ønsket at mine avdelingsledere også skulle delta, for å å øke sin lederkompetanse”, forteller daglig leder Kjersti Mikkelborg etter å ha deltatt på lederutviklingsprogrammet til Skagen kompetanse AS.

“Programmet som gikk over fire mnd., har jeg personlig hatt svært godt utbytte av. Det har ført til grundig selvransakelse, og har gitt meg en unik mulighet til å bli bedre kjent med meg selv som leder, og hvem jeg er, i sammen med de jeg leder. På samme tid har jeg blitt mer bevisst på mine utviklingsområder, noe som jeg allerede er svært motivert til å utfordre slik at jeg kan bli en enda bedre leder for mine ansatte”.

Kjersti forteller videre at siden de var flere ledere fra samme kjede, fikk de en unik mulighet til å bli kjent med hverandres styrker og utviklingsområder, noe som ikke bare vil utvikle dem som ledere, men som også vil påvirke hele deres virksomhet.

“Programmet har hatt en fin blanding av teori og praksis. Dette gjør at samlingene oppleves som mer virkelighetsnære, som igjen gjør det å lettere å knytte dette til vårt daglige daglige lederskap. På samlingene har vi fått tilgang til nyttige lederverktøy fra det nyeste innen ledelses- og organisasjonspsykologi-feltet”, forteller hun videre.

“På vegne av oss som deltok fra vår virksomhet, kan jeg anbefale dette programmet på det sterkeste”!

 Med vennlig hilsen | Best Regards 
Kjersti Mikkelborg

Daglig leder,

SpaSpa by Mikkelborg

logo spaspa
Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *