24% økning i salg av e-læringskurs.

Skagen kompetanse har opplevd en stor økning i antall deltakere på e-læringskurs som tilbys gjennom vår egen e-læringsportal. «Det viser at mange ønsker å kunne jobbe med kursene når det passer dem selv og i deres eget tempo», forteller administrasjonssjef Ronny Sølversen. Han er selv faglærer på kursene regnskapsmedarbeider og lønnsmedarbeider, de to kursene med størst økning.

«Vi har fått gode tilbakemeldinger på brukervennlighet og at det er lett å komme i kontakt med faglærer, det tror vi også er en suksessfaktor som har hatt betydning for oss at folk søker til oss. En variasjon i hvordan innholdet er presentert, samt bruk av oppgaver og quizer, ser også ut til å være populært blant våre deltakere», forteller han videre.

Evalueringer blant de som er ferdige med kursene, sier det samme; raske tilbakemeldinger fra faglærer og lett å komme i kontakt med rette vedkommende har vært viktig. En deltaker skriver «Pedagogisk og godt tilrettelagt kurs. Enkelt å gjennomføre hjemmefra». Deltakerne trekker også frem at det var bedre enn forventet å gjennomføre et e-læringskurs.

Regnskapsmedarbeider og lønnsmedarbeider har vært mest populære hittil i år, mens pleiemedarbeider og barnehageassistent kommer hakk i hel. Vårt nyeste kurs, renholdsoperatør, ser også ut til å ta fått interesse blant folk i bransjen og flere tar kurs for å kunne gå opp til fagbrev.

Flere av våre kurs tilbys på to nivåer; grunnleggende innføringskurs med utgangspunkt i fagets kompetansemål for videregående opplæring, eller teori for fagbrev. Dette gjelder både helse, barnehage og renhold. Vurderer du ta kurs? Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat eller bestill kurs direkte fra våre nettsider på skagenkompetanse.no

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *