Julehilsen fra Skagen kompetanse

Året 2022 har vært hektisk for oss i Skagen kompetanse. Samtlige medarbeidere har vært mye på farten, nye prosjekter har vært startet opp, noen avsluttet og nye kurs utviklet. 

Vi har blant annet lansert nytt fagbrevkurs for barne- og ungdomsarbeidere, samt fått godkjenning på plass for å gjennomføre kurs i samfunnsfag for tilflyttere som skal søke norsk statsborgerskap. Vi er stolte over å ha en slik bredde i vår kompetanse.  

Vi har opplevd en boost innen salg av e-læringskurs og har hatt en økning på over 20 % i år. Det høres kanskje ikke mye ut, men sett i lys av at vi er en nokså liten organisasjon, er dette flotte tall for oss. Vi får gode tilbakemeldinger fra våre brukere, både på brukervennlighet og tilgjengelighet, dette er veldig hyggelig for oss. 

Vi gleder oss til å gå på jobben hver dag, dette er vel den viktigste målestokken for oss i Skagen kompetanse. Turen vår med hele gjengen til vakre Senja i høst, bidro til å knytte oss enda mer sammen. Med jobbtilfredsstillelse, kompetente folk og godt medarbeiderskap, som for øvrig er et kurstilbud fra oss, bygger vi organisasjonen stein for stein, kurs for kurs, og står sterkere for hvert år. 

VI ønsker våre samarbeidspartnere, kunder og alle kursdeltakere en riktig god jul og et godt nyttår, og ser frem til et godt samarbeid også i det nye året! 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *