Arbeidssøker som ønsker kurs?

Visste du at flere arbeidssøkere har fått våre kurs finansiert gjennom NAV?

NAV er en av våre samarbeidspartnere. De har sett at våre kurs kan hjelpe arbeidssøkere med å komme nærmere arbeid. Korte e-læringskurs har for mange vært en nøkkel for å komme seg i arbeid og gitt både påfyll av kompetanse og faglig trygghet. For kursdeltakerne har kursene gitt både motivasjon og faglig kompetanse som har vært viktig for å komme seg tilbake i jobb eller gitt oppdatert kunnskap.

Våre e-læringskurs kan også kombineres med arbeidspraksis i relevant bedrift. Dette kan for mange være svært hensiktsmessig og bidra til enda større jobbtrygghet og motivasjon. Vi ser på dette som en spennende kombinasjon som kan ha god effekt for en arbeidssøker. Spesielt i de tilfeller der arbeidssøker vil prøve seg i annet arbeid enn han eller hun har hatt tidligere.

I tillegg vil våre kurs være gode å ha på CV når en søker jobb!

Er du nysgjerrig på våre e-læringskurs i Skagen kompetanse og om de kan passe for deg, les mer på våre nettsider. Dersom du ønsker å få tilsendt kursinformasjon for å ta med til neste møte med din jobbspesialist, registrer deg her og vi sender deg den informasjonen du har etterspurt. Ta gjerne kontakt med oss i Skagen kompetanse om du har noen spørsmål om våre kurs!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *